بیمارستان جراحی تخصصی سفیر الحسین (ع) وابسته به آستان مقدس حسینی اعلام کرد که اقدامات آماده سازی طرح پزشکی خود برای ایام زیارت در ماه محرم را به پایان رسانیده است.
معاونت اداری ریاست بیمارستان سفیر الحسین (ع) با اعلام این خبر گفت: بیمارستان جراحی سفیر امام حسین (علیه السلام) وابسته به آستان قدس حسینی، طرح پزشکی خود را برای زیارت ماه محرم آماده نموده است.
مهندس عباس عبد علی، توضیح داد که این طرح شامل راه اندازی بیمارستان میدانی با ظرفیت ۶۰ تخت درمانی در صحن العقیله حضرت زینب (سلام الله علیها) در نزدیکی باب القبله آستان قدس حسینی می باشد که به داروخانه، بخش سونوگرافی، تجهیزات رادیولوژی، اتاق عمل کوچک، دستگاه نوار قلب (ECG) و آزمایشگاه پزشکی مجهز شده است، تا پاسخگوی نیازهای درمانی در منطقه باب القبله باشد؛ منطقه ای که به دلیل ازدحام شدید، ورود آمبولانس ها به آن دشوار است.
وی افزود: در قالب این برنامه، یک مرکز اورژانس جدید در خیابان شهداء با ظرفیت ۳۰ تخت تأسیس شده است تا به عنوان پشتیبان اورژانس بیمارستان سفیر الحسین (ع) فعالیت کند. این مرکز به امکانات کامل پزشکی، داروهای لازم و تیم درمانی متخصص مجهز خواهد بود.
وی افزود: یک مرکز اورژانس دیگر نیز در داخل صحن مطهر حسینی، در ساختمان مدرسه دینی، با ظرفیت ۲۰ تخت درمانی ایجاد شده است؛ این اقدام به دلیل دشواری تخلیه بیماران از داخل صحن در ساعات اوج ازدحام صورت گرفته است. این مرکز شامل پزشکان متخصص بیهوشی، مراقبت های ویژه، جراحی و اورژانس، و همچنین کادرهای آموزش دیده پرستاری و داروسازی می باشد.
وی ادامه داد: این طرح همچنین ایجاد واحدهای درمانی سیار ویژه بانوان در جوار حرم مطهر، و نیز در باب الرأس و باب الکرامه به عنوان مراکز اورژانس بانوان، و همچنین در باب السلطانیه، با همکاری واحد بانوان را شامل می شود؛ علاوه بر آن، تیم های سیار درمانی بانوان نیز برای ارائه کمک های اولیه و راهنمایی های پزشکی مستقر خواهند شد.
مدیریت بیمارستان سفیر الحسین (ع) در ادامه گفت: ساختمان اصلی بیمارستان به عنوان مرکز اصلی پذیرش بیمارانی که نیازمند مراقبت ویژه هستند، تعیین شده است. در این بیمارستان چهار اتاق عمل کاملا مجهز ایجاد شده و بخش های بستری و اورژانس با کادر پزشکی و پرستاری متخصص آماده شده اند، همچنین داروها و تجهیزات حیاتی لازم تأمین شده است.
وی اشاره کرد که مجموع ظرفیت تخت های بستری موجود در طول ایام زیارتی حدود ۲۳۰ تخت درمانی است، که این اقدام در چارچوب یک برنامه پزشکی منظم و دقیق برای ارائه بهترین مراقبت پزشکی ممکن به زائران صورت گرفته است.
اترك تعليق