ادامه روند احداث خیابانی در منطقه جاهز جهت تسهیل رفت و آمد و توسعه زیرساختهای شهر کربلا به همت آستان قدس حسینی

بخش پروژه های راهبردی آستان قدس حسینی از ادامه روند عملیات آسفالت یکی از خیابانهای اصلی «منطقه جاهز» در استان کربلا خبر داد. پروژه ای که با هدف توسعه زیرساختهای شهری و بهبود وضعیت خدمات در این منطقه در حال اجراست.

این بخش در بیانیه ای اعلام نمود: این پروژه شامل احداث خیابانی به عرض سی متر با دو مسیر رفت و برگشت، ایجاد آب نماها و فضاهای سبز و همچنین کاشت درختان است که به بهبود سیمای شهری و زیبایی بصری در منطقه نقش مهمی دارد.

در ادامه این بیانیه آمده است: عملیات اجرایی پروژه مطابق با الزامات معماری مورد تأیید و با بهره گیری از طراحی سازه ای پیشرفته انجام می شود. همچنین لایه های مصالح مطابق با مشخصات فنی اجرا شده و برای افزایش استحکام و دوام مسیر، یک لایه بتنی به ضخامت بیست و پنج سانتی متر در زیر لایه های آسفالت اجرا می شود.

بخش پروژه های راهبردی آستان قدس حسینی همچنین توضیح داد که این پروژه در چارچوب برنامه های این آستان جهت مشارکت در توسعه زیرساختهای استان کربلا و ارتقای سیمای شهری آن اجرا می شود و با تکمیل آن، شرایط رفت و آمد و سطح خدمات برای شهروندان مناطق بهره مند از این پروژه بهبود خواهد یافت.