مرکز امام حسین (علیه السلام) وابسته به بخش رسانه آستان قدس حسینی، چهارمین همایش سالانه خود در ترکیه و نخستین همایش در شهر هاتای را با حضور شخصیتهای دینی، فرهنگی و اجتماعی و جمعی از دوستداران اهل بیت (عليهم السلام) برگزار کرد.
حسن نعمه الخفاجی، معاون مسئول بخش رسانه آستان قدس حسینی، اظهار داشت: این همایش برای چهارمین سال متوالی در ترکیه برگزار شد و شهر هاتای نیز برای نخستین بار در تاریخ خود میزبان یک گردهمایی حسینی بود.
وی با اشاره به ابعاد جهانی نهضت عاشورا افزود: نهضت حضرت امام حسین (عليه السلام) یک حرکت انسانی و اصلاحگرا است که پیام آزادی، عدالت و اصلاح را به جهانیان منتقل می کند. رسانه حسینی نیز رسالت خود را در ترویج فرهنگ گفتگو، همزیستی مسالمت آمیز و معرفی فعالیتهای فرهنگی، دینی و انسان دوستانه آستان قدس حسینی ادامه می دهد.
الخفاجی تأکید کرد: آستان مقدس حسینی همچنان حمایت از مردم شهر هاتای را در دستور کار خود قرار داده و در راستای تقویت و گسترش ارتباط با ساکنان این شهر گام برمیدارد. همچنین فراهم سازی و تسهیل شرایط زیارت عتبات مقدس عراق برای مردم هاتای از دیگر برنامه های این آستان به شمار می رود.
وی خاطرنشان کرد: انتخاب شهر هاتای برای میزبانی این همایش، به دلیل جایگاه دینی و اجتماعی این شهر و حضور گسترده دوستداران اهل بیت (علیهم السلام) در آن صورت گرفته است. همچنین این همایش با هدف اعلام همبستگی و حمایت معنوی از مردم هاتای پس از فاجعه زلزله برگزار شد. الخفاجی در پایان از نقش مؤسسه آل البیت (علیهم السلام) در موفقیت این همایش و همکاری مستمر آن برای برگزاری برنامه های فرهنگی و دینی در شهرهای مختلف ترکیه قدردانی کرد.
در ادامه صباح الطالقانی، مدیر مرکز فرهنگی امام حسین (علیه السلام) در استانبول، با اشاره به استقبال گسترده از این همایش گفت: حضور پرشور شرکت کنندگان بیانگر جایگاه دینی و اجتماعی شهر هاتای و علاقه مردم این منطقه به فرهنگ اهل بیت (علیهم السلام) است.
وی افزود: آستان قدس حسینی اهتمام ویژه ای به گسترش فعالیتهای فرهنگی و دینی خود در ترکیه دارد و همکاری با مؤسسه آل البیت (علیهم السلام) را برای اجرای برنامه ها و فعالیتهای فرهنگی در شهرهای مختلف این کشور ادامه خواهد داد.

اترك تعليق