سید نبیل حسنی
رئیس کمیته علمی جشنواره ربیع الشهاده
نخستین نشست علمی در حاشیه «جشنواره بین المللی ربیع الشهاده» با حضور اندیشمندان و شخصیتهایی از اروپا، استرالیا و آمریکا برگزار شد.
در این نشست قاضی محمد کنعان، قاضی دادگاه جعفری لبنان در مقاله ای علمی به بررسی نقش حضرت زینب کبری (علیها السلام) در تحقق صلح اجتماعی و همزیستی مسالمت آمیز پرداخت و این موضوع را با تکیه بر خطبه های تاریخی ایشان در کوفه و شام تبیین کرد.
در ادامه شیخ عامر القرعاوی با ارائه مقاله ای پیرامون ابعاد معنوی و اخلاقی شخصیت امام حسین (علیه السلام) به تشریح جلوه های اخلاقی و روحی آن حضرت پرداخت.
این نشست با جلسه پرسش و پاسخ درباره مقالات و تبادل دیدگاه های علمی همراه بود که گفتگوهای مطرح شده در عرصه اندیشه، فرهنگ و معرفت بسیار پربار و اثرگذار بود. نشستی که کانون توجه آن بر دو چهره برجسته تاریخ اسلام، حضرت امام حسین (علیه السلام) و حضرت زینب کبری (علیها السلام) متمرکز بود.

اترك تعليق