دارالقرآن الکریم آستان قدس حسینی در شانزدهمین دوره مسابقات ملی نخبگان حفظ و تلاوت قرآن کریم که به همت مرکز ملی علوم قرآن در بغداد برگزار شد، دو مقام برتر این رقابت ها را به دست آورد.
در این دوره از مسابقات، سی نفر از حافظان نخبه قرآن کریم از استان های مختلف عراق حضور داشتند و در بخش حفظ با یکدیگر به رقابت پرداختند.
وسام نذیر الدلفی، مسئول مرکز رسانه قرآنی، در گفتگو با سایت رسمی آستان قدس حسینی اظهار داشت: حضور دارالقرآن الکریم در این مسابقات در چارچوب برنامه های این مرکز جهت پرورش حافظان قرآن و آماده سازی آنان جهت شرکت در رقابت های قرآنی انجام شد.
وی افزود: حافظان دارالقرآن الکریم در بخش حفظ موفق به کسب مقام های برتر شدند و مهدی احمد ناجی مقام نخست و حیدر شرقی ثامر مقام سوم این مسابقات را به خود اختصاص دادند.
الدلفی ادامه داد: این مسابقات به مدت سه روز و در سه مرحله برگزار شد. در مرحله نخست، ده ها شرکت کننده از استان های مختلف با یکدیگر به رقابت پرداختند و شش نفر به مرحله نهایی راه یافتند که همگی از حافظان دارالقرآن الکریم آستان قدس حسینی بودند. مرحله نهایی نیز روز دوشنبه 5/10/2026 برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: کسب این مقام ها حاصل برنامه های قرآنی و دوره های آموزشی دارالقرآن کریم و همچنین پیگیری مستمر حافظان از سوی کادر آموزشی و آماده سازی آنان برای حضور در مسابقات ملی و بین المللی قرآن کریم است.
دارالقرآن کریم آستان قدس حسینی با اجرای برنامه های آموزشی، به پرورش حافظان قرآن و آماده سازی آنان برای حضور در محافل و رقابت های قرآنی ادامه می دهد و تلاش می کند زمینه حضور موثر آنان و کسب نتایج برتر در مسابقات داخلی و بین المللی را فراهم نماید.

اترك تعليق