دارالقرآن الکریم آستان قدس حسینی، محفل قرآنی ویژه ای را با حضور خادمان حرم مطهر امام حسین (علیه السلام) و در جوار حرم آن حضرت و در مکان احداث صحن امام حسن مجتبی (علیه السلام) برگزار کرد.
وسام نذیر الدلفی، مسئول مرکز رسانه ای قرآن الکریم آستان قدس حسینی، در گفتگو با سایت رسمی آستان، با اعلام این خبر گفت: دارالقرآن الکریم آستان قدس حسینی این محفل قرآنی را در کنار حرم مطهر امام حسین (علیه السلام) و بر روی تربتی که صحن امام حسن مجتبی (ع) بر روی آن احداث خواهد شد، برگزار کرد.
وی افزود: در این محفل، سید مصطفی الغالبی، قاری و مؤذن دو آستان مقدس، به همراه سید آدم الحسینی و شیخ میثم التمار به تلاوت آیاتی از قرآن کریم پرداختند و در ادامه شیخ دکتر خیرالدین علی الهادی، مسئول بخش دارالقرآن الکریم، سخنرانی ایراد نمود.
الدلفی با اشاره به اهمیت این مراسم تصریح کرد: این محفل، نخستین مراسم قرآنی از این نوع است که بر روی تربتی برگزار می شود که بنا بر نتایج مطالعات پدولوژیک انجام شده از سوی آستان قدس حسینی، محل وقوع واقعه عاشورا در کربلای معلی بوده است.
وی خاطرنشان کرد: این محفل با حضور جمعی از خادمان امام حسین (علیه السلام) و خادمان قرآن کریم برگزار شد و به صورت زنده از شبکه قرآن کریم وابسته به مجموعه شبکه های ماهواره ای کربلا و همچنین رسانه های آستان قدس حسینی پوشش داده شد.

اترك تعليق