برگزاری اختتامیه دومین مسابقه ملی امت اهل مطالعه و تقدیر از برگزیدگان با حضور نماینده مرجعیت عالی

دکتر طلال فائق الکمالی

رئیس کمیته برگزاری《مسابقه امت اهل مطالعه》

امروز مراسم تقدیر از برگزیدگان《مسابقه ملی امت اهل مطالعه》 برگزار شد. این مسابقه با هماهنگی وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم و با مشارکت گسترده دانش ‌آموزان و دانشجویان از سراسر عراق برگزار گردید.

در مجموع بیش از بیست و یک هزار دانش ‌آموز و دانشجو در این رقابت فرهنگی شرکت کردند که استقبال چشمگیر آنان نشان از تداوم حضور نیروهای توانمند در کشور عراق دارد. امیدواریم مسئولان توجه جدی به این نخبگان علمی و فرهنگی که سرمایه ‌های واقعی ملت به شمار می ‌روند، داشته باشند.

در این مسابقه نفرات برتر جوایز ارزشمندی دریافت کردند. به برگزیده اول بیست میلیون دینار عراقی، برگزیده دوم پانزده میلیون دینار عراقی و برگزیده سوم ده میلیون دینار عراقی اهدا شد. همچنین به هر شرکت ‌کنندگانی که موفق به کسب رتبه اول در سطح استان خود شدند، با اهدای جایزه‌ ای به ارزش یک میلیون دینار عراقی تقدیر به عمل آمد.

شیخ خیر الدین الهادی

عضو کمیته برگزاری مسابقه

《مسابقه ملی امت اهل مطالعه》 فرصتی ارزشمند برای آشکار شدن توانمندیهای فرزندان این سرزمین به شمار می ‌رود.

مدیریت این رقابتها در قالب کمیته‌ های علمی، اجرایی و تدارکاتی سازماندهی شد. کمیته علمی از نخستین روز فعالیت خود به انتخاب منابع، دسته ‌بندی مطالب، انتشار آن میان دانشجویان و طراحی پرسشها بر اساس کتابهای مصوب پرداخت.

برگزاری این مسابقه حرکتی نو و سازنده در عرصه فرهنگی است که بار دیگر جایگاه عراق را در سطح جهانی در زمینه ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی برجسته می ‌سازد.