آستان قدس حسینی از راه اندازی یک کمپین ملی با هدف جلب مشارکت مردمی برای حمایت درمان کودکان مبتلا به سرطان خبر داد.
این اقدام انسان دوستانه از طریق «صندوق الوارث» وابسته به مؤسسه خیریه الوارث صورت می گیرد. این موسسه به طور رسمی در اداره سازمانهای مردم نهاد به ثبت رسیده است.
این پویش با توجه به رهنمودهای شیخ عبدالمهدی کربلایی، نماینده مرجعیت عالی، شکل گرفته است که در بیانیه ای بر لزوم تقویت مشارکت مردمی در طرحهای انسان دوستانه و درمانی به ویژه در زمینه درمان سرطان که به چالشی برای بسیاری از خانواده های عراقی تبدیل شده است، تأکید نموده است.
در بیانیه ای که از سوی دو مؤسسه خیریه الوارث و موسسه درمانی مبتلایان به سرطان الوارث صادر شده و نسخه ای از آن در اختیار سایت رسمی حرم قرار گرفته، آمده است: «پروژه موسسه بین المللی الوارث که خدمات درمانی و تخصصی را به صورت کاملا رایگان ارائه می دهد، از زمان آغاز فعالیت خود به دستاوردهای چشمگیری دست یافته است. از جمله این نتایج می توان به کاهش تعداد فوت شدگان در میان کودکان مبتلا به سرطان از ۱۶ درصد به ۴ درصد و همچنین کاهش نیاز به درمانهای خارج از کشور اشاره کرد؛ امری که فشارهای روانی و مالی بر خانواده های بیماران را به طور قابل توجهی کاهش داده است.»
در ادامه این بیانیه آمده است: ما بر این باوریم که مراقبت از کودکان وظیفه ای اجتماعی است و حمایت از بیماران سرطانی، مسئولیتی ملی و انسانی به شمار می رود. از این رو، از تمامی اقشار جامعه دعوت می کنیم تا با کمکهای نقدی و غیرنقدی خود از این طرح پشتیبانی کنند و در تداوم ارائه درمان رایگان به بیماران سهیم باشند.
اترك تعليق